CIRCULARS 2021

 
Circular 01/2021

(21 de gener)

 

1.- Targes federatives. De moment és van tramitant targes federatives per als socis/es del CPAM. Tots aquells/es que estigueu interessats, solament cal que feu l’ingrés al compte que és va enviar i se us tramitarà al moment la tarja.

2.- Pàgina web. S’ha actualitzat i s’ha ficat la informació actualitzada de: El Campament; el Raid Noguera i el 32è Campament General de Muntanya.

A la vegada s’han datat les principals reunions i activitats a realitzar durant el 2021.

3.- e-mails i altres dades de socis/es. Encara tenim 10 socis/es sense tenir el seu e-mail. Estaria bé que si coneixeu a algun d’ells/es, els hi pugueu dir que enviïn el seu e-mail; per dos motius, perquè el CPAM els hi pugui enviar tota la informació i perquè si la Federació no té els seus e-mails, no se’ls hi podrà tramitar la tarja federativa en cas que la demanin.

Aquest son:

1.      Josep Ma. Farré (Balaguer)

2.     Elvi Mestres (Balaguer)

3.     Núria Se8uma (Rosselló)

4.     Pau Gabarra (Lleida)

5.     Andreu Jordana (Lleida)

6.     Òscar Lladonosa (Albatàrrec)

7.     Carles Torreflot (Alentorn)

8.     Àngel Domingo (Lleida)

9.     Pau Felip (Prat de Llobregat)

10. Clara Felip (Prat de Llobregat)

Son els noms que ens ha enviat la Federació d’Entitats Excursionistes de Lleida

Igualment, no podem donar d’alta a la Federació als següents socis/es:

1.      Carme Millà (falta del DNI)

2.     Joan Brusau (falta del DNI)

3.     Josep Ma. Rando (Falta del DNI i de la data de naixement)

4.     Anaïs Millà (falta del DNI)

5.     Alin Barbulescu (Falta del DNI i de la data de naixement)

Podeu enviar les dades al coreu del CPAM:

cpambalaguer@hotmail.com

4.- Assemblea General Ordinària. Està programada pel proper diumenge 21 de febrer (juntament amb la calçotada social del CPAM).

Tal com estan les coses, segurament no podrem fer cap de les dues coses presencialment. És farà una reunió abans d’acabar el gener de la Junta Directiva del CPAM per veure com podem fer l’Assemblea. S’enviarà una circular informativa al respecte.

5.- Activitats. Enguany s’ha programat una relació d’activitats senzilla, que podeu trobar a la web del CPAM al quadre d’activitats (al peu del portal), anomenada: Coneixement de la zona de Fontllonga i Ametlla.

De moment, la que estava programada pel diumenge 31de gener, per conèixer el Castell d’Oroners, no es podrà dur a terme, ja que tenim 15 dies més de confinament municipal.
S’intentarà que enguany, les altres activitats és duguin a terme.

El quadre d’activitats, no està tancat, això vol dir que qualsevol soci/a que vulgui dur a terme una activitat que ho comuniqui i es penjarà en la relació d’activitats (activitat que s’escaigui dins de les característiques del CPAM)

 

Circular 02/2021

(7 de febrer)

 

1.- Targes federatives. Enguany els que us heu federat, podreu desgravar part de l’import de la tarja que serà de 19,50 €. Als federats els hi sortirà directament en l’esborrany de la renda com a aportació/donació a una entitat d’utilitat pública (de la FEEC)

2.- Federats. Tots els federats, es PODEN MOURE FORA DE LA COMARCA COM A FEDERATS, això sí, a la part privada de la pàgina web de la FEEC, trobareu un certificat personalitzat a on el President de la FEEC autoritza al federat/a a realitzar entrenaments per participar a qualsevol prova que organitzi la FEEC, ja sigui escalada, esquí, raids, etc. (si en acabat no participeu, doncs això...)

3.- Activitat. Ara que ens aixecat el confinament municipal i serà un confinament comarcal, alguns membres de Junta Directiva proposen fer una activitat aquesta setmana, no fos cas que passades les eleccions ens tornin a confinar municipalment.

Es proposa:

·        Dissabte 13 de febrer del 2021

·        Netejar el camí antic de Fontllonga a Figuerola de Meià

·        Trobada: a les 9:30 al restaurant de Can Quel a Fontllonga

·        Cadascú s’ha de dur el dinar i ha de portar mascareta.

·        Hi haurà hidrogel i termòmetre.

·        També cal portar tisores de podar. Si algú no en té que ho comuniqui.

·        En acabar, es farà un pica pica

·        Tothom que estigui interessat/da que ho comuniqui abans del dijous a: Xavier Saiz (646987351); Marta Llovera (646282611); Laia Rando (691343234)

 
   

Circular 03/2021

(9  febrer)

 

1.- Aclariments sobre els certificats que donen autorització per sortir de l’àrea de confinament comarcal i per desgravar la tarja federativa:

Aquesta informació solament és per al federats, teniu a la pàgina web de la FEEC els certificats abans esmentats (i que s’adjunten còpia exemplar, per part del President del CPAM).

1.      Heu d’anar a la web de la FEEC: www.feec.cat

2.     Aneu a l’Àrea privada (a dalt a la capçalera)

3.     Introduïu el vostre DNI i el vostre codi de la tarja federativa (el trobareu darrera de la tarja)

4.     Clicar sobre el vostre nom (dalt de la capçalera)

5.     Cliqueu Inici Àrea Privada

Allí heu de trobar la imatge (que s’adjunta) dels certificats. Son personals.

Els descarregueu i llegiu-los bé.

És un gran avantatge que ha aconseguit la FEEC, malgrat sigui solament pels federats, també està bé que ho sàpiguen tots els socis/es de l¡’Entitat

2.- Assemblea General Ordinària. Degut a les restriccions que estaran en vigor, que duraran fins el diumenge 21 (dia de l’Assemblea i calçotada), s’aplaça tant l’Assemblea com la calçotada.

La calçotada ja es veurà si es pot fer o no. En quan a l’Assemblea, sinó és por fer presencialment, és faria via e-mail: s’enviaria tota la informació:

·        Acta Assembles 2020

·        Altes i baixes de socis

·        Estat de compte 2020

·        Pressupost 2021

·        Informe de Presidència

I els socis/es podrien enviar per e-mail la seva conformitat o rebuig a cada punt. I els que contestin representarà que son els que han participat en l’Assemblea. Això pot representar que l’Assemblea duri més d’un dia, però millor això que telemàticament que sempre surt algun problema.

S’enviarà una circular al respecte.

 

 

Circular 04/2021

(5  març)

 

 

 

1.- Assemblea General Ordinària.

ADOPCIÓ D’ACORDS SENSE REUNIÓ

Benvolgut soci,

Benvolguda sòcia,

Per la present i en compliment del que disposa l’article 4.4 del Decret llei 10/2020, de 27 de març, pel qual s'estableixen noves mesures extraordinàries per fer front a l'impacte sanitari, econòmic i social de la COVID-19, amb relació a l'article 312-7 de Codi Civil de Catalunya, seguint instruccions de la Presidència del CPAM, em plau convocar-te a la presa dels  acords sense necessitat de reunió.

Com es va comunicar en l’anterior circular (lles podeu trobar a la pàgina web), donat les circunstàncies de l’actual Junta Directiva del CPAM, us fem arribar la present, per indicar-vos que l’Assemblea General Ordinària, es farà via e-mail.

I com un dels punts de l’ordre del dia en l’Assemblea és les propostes que facin els socis/es, doncs abans d’enviar els altres punt a tractar, es deixarà fins a les 23:00 hores del dia 12 de març per a presentar les possibles propostes.

Llavors el dissabte 13 i diumenge 14, es faria l’Assemblea que duraria des de les 12:00 hores del dissabte, fins a les 23:00 hores del diumenge.

Tornem a ficar la relació de socis/es que no tenim el seu e-mail, i si no el tenim no podran donar la seva opinió ni poder participar:

  • Josep Ma. Farré (Balaguer)

  • Elvi Mestres (Balaguer)

  • Núria Seuma (Rosselló)

  • Andreu Jordana (Lleida)

  • Óscar Lladonosa (Albatàrrec)

  • Carles Torreflort (Alentorn)

  • Àngel Domingo (Lleida)

  • Pau Felip (Prat de Llobregat)

  • Clara Felip (Llobregat)

Lògicament aquesta circular no els hi arribarà a no ser que mirin la pàgina web, per tant si algun soci/a coneix algú d’ells que els hi digui.

 

Circular 05/2021

(2 agost)

 

 

1.- Campament 2021 (38ès Estades d’Excursionisme). Enguany hem pogut dur a terme el Campament (que hauria estat el 39è ja que l’any passat no el vam poder dur a terme per culpa del Covid). Ha estat un campament positiu, en el sentit que ha estat beneficiari (un superhàbit de 3.574,89 euros que repercuteixen a l’Entitat) a més no hi ha hagut cap cas de Coronavirus en comparació d’altres estades, colònies etc. d’arreu de Catalunya. Els pares van felicitar a l’equip per aquest fet de seguir ben bé els protocols marcats.

2.- Activitats importants. Al CPAM li queden dues activitats importants a dur a terme (podeu trobar informació a la web de l’Entitat) aquestes son el Campament General de Muntanya i el Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya. Si algun soci/ vol formar equip per participar al Raid, sapigueu que com a socis/es ho teniu subvencionat pel CPAM Igualment si algun soci/a li fa il·lusió participar en l’equip organitzador, igualment serà molt ben rebut.

3.- Subvencions. De moment tenim assegurada la de l’Ajuntament de Balaguer, enguany ens han subvencionat un total de 4.000,00 euros

 

Circular 06/2021

(17 setembre)

 

1.- Voladures a la carretera de Sant Llorenç de Montgai. El passat dijous 16 de setembre vam tenir una reunió via vídeo conferència de la VIIIa. Regió o Vegueria de la FEEC. Entre altres coses és parlà de les voladures de la paret de l’Os, paret plena de vies d’escalada obertes des dels anys ’60. El Centre Excursionista de Lleida i el de Balaguer, han dirigit sendes cartes a la Diputació de Lleida (d’on depèn la carretera) demanant explicacions sobre l’afer. Tenim en compte que si fiquen malles metàl·liques, de ben segur que aquestes vies d’escalada de la paret de l’Os desapareixeran, si no han desaparegut ja, Aquesta va ser la conclusió que és va treure de la reunió de Vegueria.

Per tal motiu, aquest diumenge 19 és farà una concentració a peu de carretera on han començat les voladures per demanar explicacions, la concentració és farà a les 12 del migdia. Esteu tots convidats els que hi pugueu anar-hi.

S’adjunta vídeo dels fets:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/unes-voladures-deixen-sense-telefon-usuaris-de-camarasa-i-sant-llorenc-de-montgai/video/6118200/

2.- Reunió Raid Noguera (Campionat de Catalunya i prova per la Copa de Catalunya).Aquesta reunió és farà a la Pallavacara el proper divendres dia 1 d’octubre a 2/4 de 8 de la tarda fins a les 9 del vespre (on es tancarà la Pallavacara), a la sala “Creu Trencada” on és passarà tota la informació per aquells que col·laboren, vulguin col·laborar i s’animin a fer equip i participar (els socis/es del CPAM tenen la inscripció gratuïta). De moment tenim un equip femení  del CPAM a la categoria Elit de la Copa.

Més informació a la pàgina web del CPAM i al Director del Raid Noguera En Xavier Saiz (tel. 646987351)

S’adjunta pòster del Raid.

3.- Caminada pel Càncer. És la IIa caminada que és fa a Balaguer i a igual que la primera, el CPAM i col·labora en dirigir el recorregut i en els avituallaments. S’adjunta pòster de la Caminada, que és farà el proper diumenge 3 d’octubre i és sortirà de l’escultura del morter a les 10 del matí.

Aquells socis/es que vulguin col·laborar que es fiquin en contacte amb En Josep Baldillou (tel. 610754944) o amb Na Laia Rando (tel. 691343234) i els que és vulguin inscriure per participar caldrà inscriure’s on hi fica el pòster,

4.- Raid Noguera. Enguany tornem a tornar als orígens i tornem a  agafar el nom genèric de Raid Noguera, com el Raid que organitza el CPAM.

Enguany el Raid Noguera puntuarà per a la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya i a més serà la prova oficial del Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya.

En la reunió que s’ha proposat anteriorment, s’informarà de tota la qüestió tècnica, però cal dir que hi ha hagut molt bona voluntat dels municipis (Camarasa, Vilanova de Meià, Llimiana i Gavet de la Conca) per col·laborar en el Raid. Igualment hi ha hagut cases comercials  i empreses que s’hi ha abocat i també dir que l’Entitat Descentralitzada de Fontllonga s’hi ha abocat totalment  al Raid. En l’entrega de premis hi assistirà el President de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, el Sr. Jordi Merino, el Director Tècnic de l’Àrea Esportiva, el Sr. Antoni Massegué i el Responsable dels Raids de la FEEC el Sr. Antoni Ricart; a més s’invitarà als respectius alcaldes de cada municipi, inclòs el de Balaguer, com a Entitat que som de Balaguer

5.- 32è Campament Català de Muntanya. Serà la següent activitat que és farà després del Raid Noguera. Teniu tota la informació a la web del CVPAM: http://www.cpambalaguer.com s’informarà posteriorment.

6.- Festa de la Vegueria. És farà el proper diumenge 14 de novembre. Com vam fer el CPAM un parells d’anys enrere a l’ermita de Montalegre, S’inaugurarà un camí de muntanya recuperat el dissabte anterior, enguany l’activitat la durà a terme el Centre Excursionista de les Borges Garrigues, i hi haurà dinar de germanor el diumenge.

S’informarà més endavant, però caldria participar-hi i per tant conservar la data per a que el CPAM pugui fer acte de presència amb una nodrida participació.

 

Circular 07/2021

(20 octubre)

 

 

1.- 32è Campament Català de Muntanya: Castanyada del CPAM. Es farà al local social de Figuerola de Meià (com cada any). Començarà a les 7 de la tarda; es soparà a les 9 del vespre i a les 10 del vespre hi haurà la castanyada.

Diumenge a les 9 es començaria a netejar el camí antic de Figuerola a Fontllonga (el que quedi per netejar) cal portar eines per netejar; a la una del migdia s’acaba amb un pica-pica.

OBSERVACIONS

·        Preu: 10 euros/persona (menors 4 euros). Inclou:

o      Sopar (amanida, carn a la brasa, pa, fruita, vi, aigua i cafè)

o      Castanyada (castanyes, moscatell/jerez)

o      Esmorzar (llet, cafè, mermelada, galetes, xocolata...)

o      Pica-pica (patates, olives, cerveses, vermut...)

·        El dinar va a càrrec de cadascú (pot ser entrepà o anar a un restaurant)

·        Cal confirmar l’assistència abans del dia 28 d’octubre a:

o      Cisco Millà: 689093518

o      Marta Llovera: 646282611

o      Laia Rando: 691343234

 

2.- Raid Noguera. Ha estat tot un èxit, podeu veure la crònica a la web de la FEEC: www.feec.cat/actualitat notícies destacades.

Podeu veure fotos al facebook (raid noguera) i a instagram

3.- Festa de la Vegueria. És farà el proper diumenge 14 de novembre. Com vam fer el CPAM un parells d’anys enrere a l’ermita de Montalegre, S’inaugurarà un camí de muntanya recuperat el dissabte anterior, enguany l’activitat la durà a terme el Centre Excursionista de les Borges Garrigues, i hi haurà dinar de germanor el diumenge.

Els interessats ho heu de comunicar abans de l’11 de novembre a :

·        Antoni Ricart: 636496703

  • Marta Llovera: 646282611