CIRCULARS 2024

 
Circular 01/2024

8-gener

 

1.- Targes homologades amb la FEDME.Com as va dir en una anterior circular, la FEDME no emetrà els plàstics com la FEEC per a les targes homologades. S’Adjunta comunicat de la FEEC al respecte

2.- Edat de federar-se. S’ha de saber que fins als 65 anys és pot federar, però si per casualitat no estàveu federat/da o a partir dels 65 deixeu algun any de federar-vos, no podreu tenir l’assegurança que ofereix la FEEC  perquè ja passeu de l’edat. (exemple és el Jordi Pons, que amb 90 anys encara està federat)

3.- FCOC. A la pàgina web de la FCOC (www.fcoc.cat /federat/preus llicències) ja ha ficat els preus de les seves llicències per al 2024, mireu bé el que cobreix. Qui la vulgui la pot demanar al CPAM.

4.- Nova Junta Directiva del CPAM. Tal com marquen els Estatuts del CPAM en els articles 14, 15, 16, 17, 18, 19 i 20 (tots referents a la Junta Directiva) és convoca elecció de nova JD per la pròxima Assemblea Extraordinària del febrer d’enguany.

Tot soci/a o grup de socis/es que vulguin crear una nova Junta Directiva hauran de presentar la candidatura abans del dia 31 de gener. Si solament hi hagués una candidatura aquesta sortiria elegida automàticament.

Els Estatuts del CPAM els podeu trobar a la web: www.cpambalaguer.com /transparència/estatuts/

5.- Activitat Gener. El diumenge 21 de gener, es farà una excursió a l’ermita de Sant Cristòfol de Sant Llorenç de Montgai. Per a més informació podeu telefonar al Roger Traguany (680122853) o al Xavier Saiz (646987351). S’està acabant de planificar.

Circular 02/2024

15-gener

 

1.- Regularitzar dades socis. Ens demanen des de les federacions que actualitzem les dades dels socis/es tant federats com no federats (adreces, població, etc.) Així doncs si algun soci/a ha modificat dades personals estaria bé que indiqués les noves dades al CPAM.

2.- Tarja federativa. A la llicència federativa inclou una assegurança d’accidents, que es pot renovar any darrera any, però si algun soci/a major de 65 anys per motius varis deixa de fer-se-la, no més sigui per un any, si se la vol tornar a fer, no se li podrà fer l’assegurança d’accidents. Això ja ens ha passat en l’assegurança d’accidents pels monitors de Campaments majors de 65 anys que ja no els han inclòs dins del llistat de l’assegurança.

3.- Nova Junta Directiva. Recordeu que el proper diumenge 25 de febrer es votarà la nova Junta Directiva del CPAM i que tothom que vulgui presentar una candidatura l’haurà de presentar abans del 31 de gener i que si només es presenta una candidatura aquesta sortirà automàticament. Recordeu que una candidatura hi ha d’haver: President/a, Vicepresident/a, Secretari/a, Administrador/a i si creieu oportú, els vocals que considereu oportú.

4.- Activitat Gener. Recordeu que el proper diumenge 21 de gener, es farà una excursió a l’ermita de Sant Cristòfol de Sant Llorenç de Montgai. Per a més informació podeu telefonar al Roger Traguany (680122853) o al Xavier Saiz (646987351). S’està acabant de planificar i és donarà la informació pertinent quan telefoneu.

 

Circular 03/2024

2-febrer

 

1.- Nova Junta Directiva del CPAM.  Tal om és va dir, fins a final de gener hi havia temps per presentar candidatures, malauradament solament s’ha presentat una candidatura, que és la següent:

PRESIDENT: Antoni Ricart (Balaguer)

VICEPRESIDENTA: Laia Rando (Castelló de Farfanya)

SECRETÀRIA: Marta Llovera (Balaguer)

ADMINISTRADORA: Natàlia Serres (Balaguer)

VOCALS:

Àngels Rovira (Barcelona)

Francesc Millà (Albesa)

Josep Baldillou (Balaguer)

Josep Ma. Borràs (Balaguer)

Lívia Roxana (Balaguer)

Montse Llovera (Balaguer)

Roger Traguany (La Portella)

Xavier Saiz (Balaguer)

Els vocals s’han fiat per ordre alfabètic del nom. Tenim paritat entre homes i dones, això és important.

La FCOC ens demana qui son els responsables del Raid de la Noguera, caldria que ho diguéssiu els que ho voleu ser-hi, encara que no estiguin dins la Junta Directiva, però han de ser socis/es del CPAM

Igualment és farà l’Assemblea General Extraordinària, doncs la Junta s’ha d’aprovar en A.G.E. del CPAM.

   

Circular 04/2024

13-febrer

 

1.- Calçotada CPAM 2024.

DATA: 25 de febrer del 2024

HORA: 2 de la tarda

LLOC: Torre d’en Roger Traguany (La Portella)

COORDENADES: (41º44’14.1’’ N // 0º39’15.1’’ E) Entrant a la Portella venint d’Albesa, a la rotonda agafar el camí de pista.

                             https://maps.app.goo.gl/hTspGujqW8NRqavFA

DADES DE LA CALÇOTADA:

·        Es farà una vegada acabades les Assemblees General Ordinària i General extraordinària del CPAM

·        No Cal estar a la calçotada per poder estar en les Assemblees

·        Pot participar a la calçotada qualsevol soci/a i/o participant

·        El preu, marcat per la Junta Directiva del CPAM, serà de 10:00 euros soci/a; 10:00 euros participant i 0:00 euros menors d’edat.

MENÚ

·        Calçots Comprats ja cuinats) amb salsa per calçots

·        Carn a la brasa (llonganissa, botifarra negra i cansalada) amb condiment

·        Postres

·        Begudes i cafè

Cal confirmar l’assistència

·        Abans del 21 de febrer per poder comprar els queviures.

·        Roger Traguany (680122853)

·        Marta Llovera (646282611)

·        Xavier Saiz (646987351)

·        Laia Rando (691343234)

   

Circular 05/2024

13-febrer

 

1.- ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2024

Es convoca Assemblea General Ordinària per al diumenge 25 de febrer del 2024 a les 12:30 del matí a la torre d’En Roger Traguany

Coordenades: 41º44’14.1’’ N // 0º39’15.1’’ E

https://maps.app.goo.gl/zf58MAWawqu7jdYf9

ORDRE DEL DIA

1.      Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea anterior (la trobareu  a la wen del CPAM a l’apartat de transparències)

2.     Informació de Presidència

3.     Rendició de Comptes del 2023

4.     Pressupost per al 2024

5.     Propostes dels socis/es del CPAM

6.     Propostes de la J:D: del CPAM

7.     Torn obert de paraules

OBSERVACIÓ

Acte seguit és farà l’Assemblea General Extraordinària del CPAM

 

2.- ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DEL CPAM

ORDRE DEL DIA

1.      Aprovació si escau, de la nova Junta Directiva del CPAM del 2024 fins al 2028

2.     Modificació de la quota social anual per als socis/es del CPAM

3.     Aprovació de les assignatures de la nova Junta Directiva del CPAM per als comptes bancaris del CPAM

 

Circular 06/2024

29-maig

 

 

1.- Nit de l’Esport a Balaguer. Des de la Paeria de Balaguer, ens han comunicat que es realitzarà ens han comunicat la 35à edició de la festa de l’esport, us adjuntem l’escrit que el CPAM ha rebut:

Benvolgudes entitats esportives de Balaguer;

Aviat finalitza una temporada esportiva, una temporada marcada per alts i baixos, dificultats, i en la que molts esportistes i equips dels clubs locals heu assolit nombrosos resultats que  són de menció especial i d’important reconeixement. Per aquest motiu no volem deixar passar l’oportunitat de celebrar una nova edició de la Nit de l’Esport, caracteritzada per un format similar a les anteriors, però amb canvis significatius a efecte de premis, mencions i reconeixements que inicialment vindran nominats des de la vostra entitat, pels resultats aconseguits dels/les vostres esportistes durant la temporada 2023/2024.

Per aquest motiu us animem què,  des de ara mateix i fins màxim el divendres 14 de juny, ens feu arribar aquelles mencions especials i aquells resultats significatius que han marcat el final de temporada: Campionats de Catalunya, títols, mencions especials, ascensos de categoria, reconeixements, etc. Totes les vostres aportacions tindran un filtratge per un equip de professionals de l’esport i s’obsequiaran amb el reconeixement que es mereix amb una recepció a tots/es els/les esportistes que tindrà lloc el divendres 28 de juny a 20.30 hores a les piscines del barri del secà.

Com a punt significatiu, volem afegir una nova categoria per la qual també us sol·licitem la vostra col·laboració com a principals entesos en les vostres disciplines, Balaguerins arreu del món; una categoria que vol premiar aquells esportistes que tot i no competir amb el nom de Balaguer, porten la nostra ciutat arreu del territori nacional i estatal. Per aquest motiu, si sou coneixedors dins la vostra disciplina d’algun destacat, agrairíem que ens ho poguéssiu transmetre per nominar i fer-ne la corresponent menció durant la mateixa vetllada.

També es vol mantenir el bon ambient agradable i festiu que acompanyi amb el ressò i el reconeixement dels resultats obtinguts, oferint un piscolabis obert a esportistes, familiars i amics. El preu del tiquet serà de 5€ (guardonats gratuït) i us continuarem informant amb posteriors comunicacions del funcionament i reserves.

Des del CPAM es demana quins socis/es han realitzat competicions arreu per poder ser nomenats.

El CPAM pagarà a la Paeria, els assistents a la festa. Podeu confirmar la vostra assistència a: Laia Rando (691343234), Xavier Saiz (646987351) o a la Marta Llovera (646282611)

   

Circular 07/2024

29-maig

 

1.- Subvencions. Encara no s’ha rebut la subvenció de 6000,00 euros de la Diputació de Lleida del 2022.

S’ha demanat subvenció per al 2024 a la Paeria de Balaguer i subvenció per al 2023 i 2024 a la Diputació de Lleida.

S’ha rebut la subvenció de la FEEC de 1000,00 euros per la realització del Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de muntanya del 2024.

2.- Activitats. A l’abril és va realitzar amb èxit el Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya amb un total de 20 equips de les categories: elit, aventura, iniciació i familiar.

La pròxima activitat important a dur a terme és el Campament d’estiu (41`estades d’excursionisme), el qual ja s’està preparant. Ja s’ha fet un primer pagament del 25% (7040,00 euros)

I com activitat, no esportiva sinó cultural, és la que s’ha enviat en la circular 6/2024, la festa de la nit de l’esport, on el CPAM i participa any darrera any aportant socis/es homenatjats. Que és realitzarà el proper 28 de juny a les 20:30 a les piscines del secà (el CPAM pagarà als socis/es assistents).