CIRCULARS COMUNICATIVES ALS PARES DELS ACAMPATS

Aportades pel Director del Campament 2024

I sempre que tingueu quelcom a preguntar, sense cap dubte:

cpambalaguer@hotmail.com

Circular 01

SOBRE TOT, FIQUEU EL NOM DE L'ACAMPADA O ACAMPAT A L'HORA DE FER EL PAGAMENT!!!!!

Sinó el banc/caixa fica el nom de qui fa l'ingrés (pare o mare)

Circular 02

Aquest cap de setmana ha hagut la primera reunió de l’equip pedagògic del Campament 2024 (monitors i monitores), i una vegada havent tractat els temes, ha sortit la qüestió que alguns monitors/es no havien rebut la propaganda del Campament 2024, però el més greu és el que ha comentat una monitora que algun acampat del 2023 estava amoïnat perquè al no rebre la propaganda es pensava que el Director del Campament no el volia enguany, tot el contrari, heu de saber que el Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya mai, però mai, en els seus 40 anys de fer campaments, mai ha denegat la inscripció de cap infant o jove que volgués inscriure’s al Campament.

Per aquest motiu us tornem a enviar la propaganda però via e-mail. S’han esborrat les fotografies i la portada i contraportada ja que no aporten res del Campament, solament és per imatge. S’han eliminat per poder enviar d’un cop la propaganda.

Podeu trobar tota la informació genèrica respecte al Campament a: Http://www.cpampabalaguer.com a l’apartat /campament 2024/més/

Qualsevol dubte us podeu dirigir al aricarts@uos.edu que és el correu electrònic del Director del Campament (Antoni Ricart 636486703)

Circular 03

Circular 04

 

Circular 05

 Circular 06
 Circular 07

  Circular 08