PRESENTACIÓ

 
     
aaaaa

Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya

BALAGUER

CENTRE

PROMOCIÓ

ACTIVITATS

MUNTANYA

El Centre de Promoció d'Activitats de Muntanya, de Balaguer, és una entitat petita en quan a nombre de socis, malgrat tot, és una entitat que realitza nombroses activitats que han fet que el nom del CPAM es conegui a nivell nacional de Catalunya, i inclòs arreu de l'estat Espanyol i d'Europa.

 

Des d'el 1983 s'han realitzat importants activitats a nivell social i a nivell de promoció del mon de l'excursionisme; i d'aquesta manera podem trobar tots els campaments de diferent estil que ha realitzat el CPAM, ja sigui els campaments d'estiu que es realitzen ininterrompudament des de l'any 1983, com també, esporàdicament, els campaments Generals Infantils de Catalunya, els Campaments Generals de Muntanya o inclòs el "Campamento Anual de Montaña de la Federación de Deportes de Montaña y Escalada". I tampoc hem d'oblidar els autocars d'esquí que es fan any darrera any, com també els Camps de Treball en forma de Ruta pels Pirineus de Lleida per a joves de tot Catalunya, i per descomptat les sortides amb BTT, a cavall i amb 4x4; i també les sortides d'espeleologia i d'escalada, i les d'alta muntanya i piragüisme a nivell social. Igualment cal remarcar les activitats sòcio-culturals que el CPAM fa per als seus socis, i no descuidem l'activitat reina de competició, el Raid-Noguera, que va ser l'iniciado de la Copa Catalana de Raids i va organitzar el 1r Campionat de Catalunya de raids, gràcies a aquesta epriència l'Entitat ha organitzat un Camionat d'Europa de Rids d'Esports d'Aventura.

 

Es sens dubte un bon grapat d'activitats, a banda de les activitats que realitzen els socis a nivell particular, tota aquesta moguda social ha fet que el Centre de Promoció d'Activitats de Muntanya es pugui sentir orgullós perquè realment està aconseguint el seu objectiu com a Entitat, el promocionar el mon de la muntanya entre els infants, els joves i també els no tant joves, a nivell de Balaguer i a nivell nacional és a dir, a nivell de Catalunya.

 

Arribar a aquest punt, i esperem que duri molts més anys i inclòs que augmenti la seva activitat, no ha estat fàcil, molts mals de cap i situacions econòmicament precàries, han fet que el primers anys fossin molt difícils; malgrat tot, gràcies a un bon equip de socis i col·laboradors, el CPAM tira endavant amb seguretat i confiança. De ben segur que mentre hi hagi socis/es com ara, el Centre de Promoció d'Activitats de Muntanya tindrà èxit.

 

Un dels indicadors del bon funcionament de l'Entitat és aquesta pàgina web, feta pels mateixos socis del CPAM, una pàgina que vol que la relació entre els socis sigui més directa i intensa; tots ens hem de felicitar per aquest fet, i sobre tot agrair als socis que han fet possible aquesta comunicació via Internet.

 

Gràcies a tots i a totes i per molts anys puguem continuar junts i anar prosperant com a Entitat.

 

Antoni Ricart i Serena

President del C.P.A.M.